U většiny našich výrobků prodlužujeme dobu dodání.

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Naše nová jurta v Praze
25.04.2021 Naše jurty
Naše nová jurta v Praze
Některý projekt se podaří zrealizovat rychle, jiný "si vybere" na přípravu podstatně více času. První kalkulaci na tuto jurtu jsme vytvořili již v lé... číst celé
Čistíme, pereme, impregnujeme
05.11.2020 Novinky
Čistíme, pereme, impregnujeme
I na podzim pilně čistíme, pereme, impregnujeme a opravujeme vaše bavlněné stany. číst celé
Jak vybrat správná kamna do jurty?
26.10.2020 Články
Jak vybrat správná kamna do jurty?
Zima se blíží a dotazů, jaká kamna jsou pro jurtu nejlepší, přibývá. Zpracovali jsme proto pro Vás manuál ... číst celé
Zobrazit všechny články

Navštivte nás

TENT WOOD - stany pro život
Náměstí Míru 279
Mšeno 277 35

Po - Pá: 8:00 - 16:00 hod.
Tel: 777 769 100, 149

více informací

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti CZECH TENTS s.r.o., se sídlem Nám. Míru 470, Mšeno 277 35, IČ 04074904, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@tentwood.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Naše nová jurta v Praze
25.04.2021 Naše jurty
Naše nová jurta v Praze
Některý projekt se podaří zrealizovat rychle, jiný "si vybere" na přípravu podstatně více času. První kalkulaci na tuto jurtu jsme vytvořili již v lé... číst celé
Čistíme, pereme, impregnujeme
05.11.2020 Novinky
Čistíme, pereme, impregnujeme
I na podzim pilně čistíme, pereme, impregnujeme a opravujeme vaše bavlněné stany. číst celé
Jak vybrat správná kamna do jurty?
26.10.2020 Články
Jak vybrat správná kamna do jurty?
Zima se blíží a dotazů, jaká kamna jsou pro jurtu nejlepší, přibývá. Zpracovali jsme proto pro Vás manuál ... číst celé
Je nutné mít pro jurtu stavební povolení?
03.10.2020 Články
Je nutné mít pro jurtu stavební povolení?
Zajímá Vás, jak je je to se stavebním povolením v případě jurty? číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz